Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Milinković se osjeća dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener hrvatskog veslačkog dvojca na pariće Dragutin Milinković, koji je u današnjoj prometnoj nesreći zadobio ozljede glave i desne potkoljenice, po povratku u Olimpijsko selo osjeća se dobro, kazala je glasnogovornica HOO-a Gordana Gaćeša.

"Pružena mi je prva pomoć na veslačkoj stazi, a poslije toga su me odvezli u polikliniku u Selu gdje sam bio na šivanju glave. Imam četiri šava na glavi i sanirali su mi posjekotinu na desnoj potkoljenici. Imao sam laganu glavobolju nakon sudara, ali sada se dobro osjećam", izjavio je Milinković, koji se nakon dva dana mora javiti na kontrolu, a kroz pet ili šest dana morat će i na vađenje konaca. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Slika nije dostupna OI: Veslači doživjeli prometnu nesreću, ozlijeđen trener Milinković; troje poginulih

>> Veslači doživjeli prometnu nesreću, ozlijeđen trener Milinković

Trener veslačkog dvojca kaže da je sreća u nesreći što u autobusu nije bilo više sportaša, jer da je bio popunjeniji, sigurno bi bilo i težih ozljeda, ako ne i s tragičnim posljedicama.

Veslač Mario Vekić zadobio je u sudaru manju posjekotinu lijeve noge, a obojica veslača su nakon sudara osjećala bolove u vratu i donjem dijelu leđa. Šok koji su doživjeli, utjecao je i na nastup u polufinalnoj utrci, gdje im je zamalo izmaklo finale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene