Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rukomet: Hrvatska s Balićem pobijedila Kinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su odigrali katastrofalnih prvih dvadeset minuta utakmice, hrvatski rukometaši ipak su uspjeli upisati uvjerljivu pobjedu protiv slabašne Kine, rezultatom 33:22. Červerovi igrači više nemaju pravo na kiks, jer u srijedu nas čeka četvrtfinale turnira.

Utakmica je počela prilično komično. Kineski amateri su nam punili mrežu iz svih pozicija, a njihova prednost u pojedinim trenucima bila je i 5 razlike. No, kad smo već pomislili da hrvatskom rukometu nema spasa, Pakleni su počeli ozbiljnije igrati i već su do poluvremena preokrenuli dvoboj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poraz od Francuza, Pakleni idu u borbu za broncu Slika nije dostupna Biti ili ne biti: Pobjedom protiv Francuske do olimpijskog odličja!

U drugom dijelu iznenađenja više nije bilo, a prednost se povećavala iz minute u minutu. Na kraju je bilo uvjerljivih 11 razlike, a svi oni koji nisu gledali prvo poluvrijeme vjerojatno će zaključiti da je ovo bila sjajna hrvatska pobjeda, što baš i nije točno.

U našu momčad vratio se Ivano Balić. To je veliki dobitak uoči ključnog četvrtfinalnog dvoboja, koji je na rasporedu u srijedu.

Svojeg protivnika naši rukometaši doznat će danas tijekom dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene