Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogomet: Argentina 'pregazila' Brazil i ušla u finale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijska reprezentacija Argentine plasirala se u finale OI u Pekingu te će u subotu protiv Nigerije pokušati obraniti zlato osvojeno prije četiri godine u Ateni. U polufinalu Argentina je s visokih 3-0 (0-0) svladala svog najvećeg rivala Brazil.

Argentina je povela 2-0 pogocima Aguera (53, 58), a konačnih 3-0 postavio je Riquelme (76-11m).

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..."

Brazilci su utakmicu okončali samo s devet igrača jer su u završnici isključeni Lucas (81) i Thiago Neves (84).

Brazil nikada nije osvojio olimpijsko zlato u nogometu, a čekanje će se nastaviti i do Londona 2012. Ronaldinha i suigrače u petak očekuje dvoboj za brončano odličje protiv Belgije.


ARGENTINA: Romero - Zabaleta, Pareja, Garay, Monzon - Gago, Mascherano - Messi, Riquelme (Sosa, 90), Di Maria - Aguero

BRAZIL: Renan - Rafinha, Alex Silva, Breno, Marcelo - Lucas, Hernanes (Pato, 61), Anderson - Diego (Jo, 71) - Rafael Sobis (Thiago Neves, 61), Ronaldinho

Bryant uživo gledao Argentina - Brazil 


Jedna od najvećih zvijezda Olimpijskih igara u Pekingu, američki košarkaš Kobe Bryant nije propustio priliku uživo pogledati polufinalni dvoboj nogometaša Argentine i Brazila. Bryant je više puta ponovio kako je veliki obožavatelj nogometnih virtuoza Argentnca Lionela Messija i Brazilca Ronaldinha, a ovo mu je bila jedinstvena prilika da ih obojicu vidi uživo na travnjaku.

"Kobe se veselio ovoj utakmici čitav tjedan. Strašno je želio još jednom uživo gledati Messija", rekao je glasnogovornik američke košarkaške reprezentacije Brian McIntyre.

Bryant je već odgledao jednu utakmicu Argentine na Igrama, 1-0 pobjedu protiv Australije u skupini. Zvijezda Los Angeles Lakersa sjedio je u VIP loži pored drugog legendarnog argentinskog nogometaša Diega Maradone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene