Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mateša: Još uvijek me boli poraz vaterpolista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša bio je iznimno zadovoljan nakon što je taekwondašica Martina Zubčić osvojila broncu na OI u Pekingu.

"Bio sam sigurno jedan od najglasnijih navijača na tribinama. Martina je pokazala kako se bori za domovinu, iako je bilo jako uzbudljivo i neizvjesno. Za Tajvanku je pitanje je li trebala sudjelovati, neuobičajeno je da su suci tolerirali njezinu tešku ozljedu i svo ono vrijeme pružanja medicinske pomoći", kazao je Mateša kojeg, kao bivšeg vaterpolista, još uvijek boli ispadanje Rudićeve momčadi iz četvrtfinala.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 Hrvatska bez finala Kolinda Grabar-Kitarović u dresu navijala za Barakude, u društvu joj bio i suprug Jakov Slika nije dostupna Zlato nakon 10 godina Plenković čestitao vaterpolistima: "Ovo je sjajan rezultat"

"Nikad se od vaterpolista neću oporaviti. Pravu su priliku prokockali protiv SAD-a, sve kasnije bila je posljedica tog šoka. Svaku su utakmicu počinjali s loše i bilo je teško svaki puta uhvatiti prednost protivnika", kazao je Mateša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene