Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Švedska streličarka pokazala sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubitelji golotinje ponovo su došli na svoje na Olimpijskim igrama u Pekingu. Švedska reprezentativka u streličarstvu Sara Boberg razveselila nas je svojim razgolićenim fotografijama, na kojima je pokazala apsolutno sve.

U zadnje vrijeme sportašice se sve češće slikaju gole, svjesne da imaju što pokazati. Posljednjih dana naišli smo na pregršt njemačkih sportašica koje su se slikale gole za Playboy.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu

Za razliku od njih, švedska streljačica Sara Boberg nije se slikala javno, no njezine fotografije svejedno su procurile u javnost. Nije poznato tko je na internetu prvi objavio njezine fotografije, ali sigurno je da je riječ o čovjeku kojem Sara nije trebala vjerovati, kad mu je pozirala.

Amaterski fotosession otkriva svu ljepotu ove olimpijke, i njezine oku najugodnije dijelove, koje na sportskim natjecanjima uspješno skriva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene