Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sir Alex zabranio orgije za Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjetivši se prošlogodišnjih optužbi za silovanje, pijančevanje, razbijanje interijera hotela, menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson je uoči ovih božićnih blagdana zabranio bilo kakve zabave koje uključuju gore navedeno...

'Vidim da je nekoliko igrača već počelo govoriti o skorašnjoj božićnoj zabavi, ali ove će se godine morati zabavljati penzionerski,' objavio je Sir Alex, čime je razočarao  poklonike nesputanog feštanja, koji su mnogobrojni među  igračima Manchester Uniteda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A Gallagheri ne navijaju za njegov klub Rooney je veliki obožavatelj Oasisa Slika nije dostupna Evra: Otac nije gledao TV, napravio nas je 24-ero!

>> Silovanje na zabavi Manchester Uniteda, uhićen 19-godišnji branič

>> Ferguson igračima Manchestera zabranio bilo kakve proslave

Crveni vragovi već su počeli kovati planove za ludu božićnu proslavu, daleko od supruga i djevojaka kao i obično, ali Ferguson je svjestan lošeg publiciteta koji mu nemoral njegovih igrača donosi, pa se odlučio za zabranu.

Vidim da je nekoliko igrača već počelo govoriti o skorašnjoj božićnoj zabavi, ali ove će se godine morati zabavljati penzionerski Jedini, pravi bog na Old Traffordu, kako ga oslovljavaju engleski mediji, svojim je igračima zabranio i raskalašene zabave na poznatim i luksuznim javnim mjestima, jer ne želi ponovo navući bijes javnosti zbog potrošnje svojih ultra bogatih igrača. Socijalno osjetljivi Ferguson ne želi da ljudi skromnih financijskih primanja opet čitaju o razbacivanju novaca njihovih idola na nesputano hedonističko zabavljanje.

Ipak, i veliki Sir Alex je svjestan da ne može kontrolirati svoje razvratne nogometaše u potpunosti:

'Naravno, ne očekujem od njih da budu sveci.'

Prema 'News of the Worldu', najsretnija će zbog ove naredbe biti Coleen McCloughlin, zaručnica seksualno 'drugoplasirano nezasitnog' u Unitedovoj svlačionici: Waynea Rooneya. Prvi je naravno, portugalski macho zavodnik Cristiano Ronaldo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene