Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real za Villu ponudio 47 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvi španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida ponudilo je Valenciji čak 45 milijuna eura odštete za prvog strijelca proteklog europskog prvenstva Davida Villu.

U redovima "Kraljevskog kluba" su svjesni kako u novu sezonu ne mogu samo sa dva provjerena napadača, Raulom i Ruudom van Nistelrooyem, posebice ako Robinho napusti Madrid i preseli u Chelsea. U konkurenciji za mjesto u napadu su i Javier Saviola, te nekoliko klinaca.

Pročitajte i ovo Jutro nakon stravičnog požara u Valenciji - 7 Užas u Španjolskoj FOTO/VIDEO Jutro nakon stravičnog požara: Prizori su dramatični, a još se traga za 19 osoba Slika nije dostupna Šišmišima nova pobjeda, Espanyol zaustavio Real

Čelnici "Šišmiša" za sada šute, dok prema pisanju španjolskog tiska, Villa nema ništa protiv selidbe u glavni grad. Villa je član Valencie od 2005. godione kada je stigao iz Real Zaragoze.

Ukoliko propadne ovaj posao na listi Realovih želja nalazi se i napadač Ajaxa Klaas-Jan Huntelaar. Procjenjuje se kako će Nizozemci za svog prvog napadača tražiti najmanje 25 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene