Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šišmišima nova pobjeda, Espanyol zaustavio Real

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valencia se pobjedom na gostovanju kod Valladolida probila na vodeće mjesto španjolske Primere, koje dijeli s Villarealom. Real Madrid pak nije uspio na domaćem terenu pobijediti Espanyol.

Golom Manuela Fernandesa Šišmiši iz Valencije stigli su do nove, pete ovosezonske pobjede. Bilo je to teška utakmica za Villu i društvo, kao i svako gostovanje u španjolskoj ligi, no Valencia je na kraju došla do važnih bodova, koje im daju za pravo da i dalje pretendiraju na titulu prvaka Španjolske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primera: Real i dalje vodeći Slika nije dostupna Real Madrid ne želi Davida Villu

Uspješna je bila i Sevilla, koja je na svom stadionu pregazila Athletic Bilbao 4:0. Strijelci su bili Adriano, Renato, Kanoute i Chevanton.

Real Madrid nije uspio pobijediti opasni Espanyol. Na Santiago Bernabeu gosti su dvaput vodili, golovima Tamuda i Louisa Garcie, no neuništivi Raul Gonzalez dvaput je vraćao Madrižane u utakmicu. Real je imao dosta prilika za treći pobjedonosni pogodak, no na kraju je ostalo 2:2, i gosti idu zadovoljni doma.

Spomenimo i prvu pobjedu u sezoni Sporting Gijona na gostovanju kod Mallorce, kao i uvjerljivih 0:4 Malage kod Recreativa. Hajdukovi prijatelji iz La Corune doma su pobijedili Numanciju 1:0, i tako očuvali status momčadi sa sredine tablice.

>> Velika noć u Barceloni

Valencia i Villareal nakon 6 odigranih kola imaju po 16 bodova, a u stopu ih prati Sevilla sa 14, dok Real Madrid i Barcelona imaju po 13 bodova, na četvrtom i petom mjestu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene