Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lampard: 'Mi nismo ni glupi ni bahati!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je priznao kako engleska nogometna reprezentacija nije puno pokazala u eri vladavine sredinom terena Stevena Gerrarda i njega, Frank Lampard odbacio je optužbe da je ključ neuspjeha u nedostatku inteligencije, bahatosti ili taktičkoj nedisciplini.

Gerrard i Lampard najavljeni su u startnih 11 Engleske na utakmici protiv Kazahstana, što je izazvalo mnoge kritike, jer mnogi novinari i stručnjaci smatraju da njih dvojica ne mogu igrati zajedno na terenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleska protiv Rusije bez Lamparda i Hargravesa, Gerrard spreman Slika nije dostupna McClaren: Lampard out, za Gerrarda još ima nade

U Engleskoj već dugo vremena traje debata na tu temu: trebaju li igrati obojica, niti jedan ili samo jedan od njih. Pa iako se radi o definitivno dva najbolja središnja vezna igrača među engleskim nogometašima, na reprezentativnoj sceni dosad niti jedan od njih nije pokazao mnogo.

Imamo dobar odnos, među nama nema rivalstva na terenu. Jednostavno se moramo potruditi što bolje surađivati kad igramo zajedno Lampard je u intervjuu za The Sun priznao da redovito podbacuje u reprezentativnom dresu, ali tvrdi da bi Gerrard i on morali moći zajedno igrati, bez obzira na uloge koje im je izbornik namijenio. Chelseajev veznjak oštro odbacuje nagađanja da je problem njihove slabe igre u bahatosti i neinteligenciji.

'Mi nismo ni glupi i bahati. Obojica strastveno igramo za reprezentaciju. Imamo dobar odnos, među nama nema rivalstva na terenu. Jednostavno se moramo potruditi što bolje surađivati kad igramo zajedno,' izjavio je Lampard

>> Borat motivira Kazahstance da se osvete Englezima

Utakmica između Engleske i Kazahstana na rasporedu je u subotu u 18 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene