Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaka među brazilskim legendama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon povratka u reprezentaciju i visoke pobjede u kvalifikacijama za SP 2010. nad Venezuelom, Kaka je je počašćen 'hodom po stazi slavnih' na najpoznatijem stadionu na svijetu, brazilskoj Marakani.

26-godišnji igrač Milana i prošlogodišnji dobitnik FIFA-ine nagrade za najboljeg igrača svijeta ostavio je otisak svog stopala uz brazilske nogometne legende. 

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

>> SP 2010: Brazil deklasirao Venezuelu

Time je postao najmlađi član brazilske staze slavnih nogometaša na kojoj su otiske između ostalih ostavili Pele, Romario, Zagallo, Dunga, Zico i Franz Beckenbauer.

'Maracana ima veliku povijest. Kao nogometaš, veliki je ponos biti dio ove staze, biti dio Maracane', rekao je Kaka za stadion u Riju.

Upravo na tom stadionu Brazil će danas dočekati Kolumbiju u novoj kvalifikacijskoj utakmici za Južnu Afriku. Brazil se trenutno nalazi na drugom mjestu iza Paragvaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene