Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jerko Leko: Čeka nas ukrajinska 'sačekuša'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši 'Ukrajinac' Jerko Leko zna sve o svom nekadašnjem treneru, a danas izborniku naših sljedećih protivnika u kvalifikacijama. Tvrdi da nas Ukrajinci neće napasti, već čekati, a 'igrači se moraju iskupiti za Engleze'.

Jerko Leko bio je učenik današnjeg izbornika Ukrajine Mihajličenka kojin ga je u kijevskom Dinamu trenirao preko dvije godine. Iako više ne igra tamo, Leko je odličan poznavatelj ukrajinskih prilika. 

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

>> Kapetan i izbornik: Iz Ukrajine se vraćamo najmanje s bodom

>> Uoči Ukrajine: Hrvati poljuljani i pročitani

'Čeka nas pun stadion u Harkovu i odlična atmosfera, jer ljudi u tom gradu nisu imali previše prilika ugositi nacionalnu momčad. Ukrajinci će biti spremni i pazit će prvenstveno da ne izgube.'

'Bez obzira što su trenutno ispred nas i što bi pobjedom mogli daleko pobjeći, poznajem svog bivšeg trenera. Čekat će se nas i neće jurišati', uvjeren je igrač Monaca.

'Bit će teško, no mislim da smo mi bolja ekipa, a i moramo se iskupiti za Engleze. Taj pritisak nam neće smetati, samo moramo pokazati da smo bolji od Ukrajinaca', rekao je Leko uoči leta za Ukrajinu.

Sudeći po našoj 'razotkrivenoj' postavi s dva zadnja vezna igrača i ukrajinskoj 'sačekuši', u Harkovu nas sutra čeka tvrda, šahovska partija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene