Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ne moraš biti ni slavan ni bogat da bi bila tvoja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nižerazredni engleski nogometaš Phil Mulryne može se pohvaliti ljubavnom vezom sa superzgodnom Nicolom Chapman, prsatim fotomodelom iz Norwicha, čime je dokazao da ne moraš biti Cristiano Ronaldo da bi mogao uživati u tjelesnim dodirima s istinskim ljepoticama.

Ako pitate i najfanatičnije navijače Manchester Uniteda je li im poznat nogometaš Phil Mulryne, vjerojatno će vam reći da nikad nisu čuli za njega. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Radost za oči Toplo, vruće, oni: Obnaženi vatrogasci pozirali sa štencima Slika nije dostupna Vruće i korisno Seksi instrukcije: Angažirali su ljepotice da poduče narod kako pružati prvu pomoć

No, čovjek je proveo tri godine u klubu, ponajviše na tribinama Old Trafforda, uživajući u besplatnim kartama za velike europske i engleske utakmice. Što se igranja tiče, u te tri godine, od 1996. do 1999. godine, zaigrao je za Crvene vragove samo jednom!

Nakon što su ga u Manchesteru otpisali, Mulryne je tonuo sve dublje: prvo u Norwich, pa u Cardiff i Leyton, gdje također nije gotovo nikad igrao. Na kraju je 30-godišnji Sjeverni Irac završio u Kings Lynnu, koji nastupa u 7. engleskoj ligi!

No, Mulryne ipak nije propalica, nego vrlo uspješan muškarac. Vjerovali ili ne, nogometaš iz 7. engleske lige hoda sa superzgodnim fotomodelom iz Norwicha, Nicolom Chapman. U njezinim je obnaženim slikama uživala cijela Engleska, a Phil takve prizore, i još uzbudljivije, ima prilike gledati svaki dan. Čisti primjer da ne moraš biti bogat ni slavan da bi mogao imati zgodnu djevojku.

>> FOTO: Švedska streličarka pokazala sve

Doduše, Nicola Chapman ima svojih mana. Priznala je da se obožava napiti na svakom tulumu i tada pokušava što više osramotiti svog dečka. Philovu tehniku u krevetu javno je prokomentirala:

'Jako je brz, ali bar uvijek vlada situacijom!', prenose britanski mediji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene