Obavijesti Video Pretražite Navigacija

City poručio Brazilcu Ronaldu: ''Više nas ne zanimaš!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je Ronaldo jučer priznao da razmišlja o prelasku u Manchester City, glasnogovornik ovog kluba izjavio je kako ih taj transfer više uopće ne zanima, nakon promjene vlasničke strukture.

''Mi smo u prošlosti pokazivali interes za dovođenjem ovog igrača u klub i razgovorali smo s Ronaldovim predstavnicima. Međutim, sad smo odlučili odustati od svega,'' izjavio je glasnogovornik Manchester Cityja za The Telegraph.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kaka na srcu Kaka doživotno istraumatizirao navijača Man Citya Slika nije dostupna Evra: Otac nije gledao TV, napravio nas je 24-ero!

Još nije poznato radi li se o financijskoj odluci ili možda odluci menadžera Marka Hughesa. Poznato je da je Hughes izjavio kako želi da klub dovodi samo igrače koji mogu poboljšati momčad, a ne zvijezde u poznim godinama, u koju kategoriju brazilski Ronaldo definitivno spada.

Također, treba spomenuti da se o dovođenju 31-godišnjeg Ronalda razmišljalo prije promjene vlasničke strukture. Sad kad imaju beskrajne milijune za trošenje, nije ni čudo što su se u Cityju odlučili tražiti mlađe i kvalitetnije igrače.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene