Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Filip Lončarić zbog ozljede bacio Dinamo u velike probleme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lončarić se teže ozlijedio u Splitu, a Dinamo je uoči Europske lige ostao tanak na golmanskoj poziciji.

Filip Lončarić teško se ozlijedio na utakmici s Hajdukom na Poljudu. Iskrenuo je lijevo koljeno, nažalost ostvarile su se najcrnje prognoze. Magnetska rezonanca utvrdila je da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi te će Lončarić morati na operaciju. Prve procjene govore da će se oporaviti najranije za četiri mjeseca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U klubu nemaju informaciju Dinamova vratara Lončarića u Vodicama napali huligani Slika nije dostupna Sa somom od 91 kilograma borio se 45 minuta!

>> Portugalac u Dinamu: Navijači Hajduka su čudo!

Lončariću je ovo već treća ozljeda u posljednjih tri i pol godine, a zanimljivo je da je prvu 'zaradio' upravo u svom debiju na vratima Dinama - i to baš na Poljudu 2006. godine. Dinamo je tako ostao deficitiran na golmanskom mjestu. Podsjetimo, uoči početka sezone od karijere se oprostio Tomo Butina, a Dinamo je iz Lokomotive vratio Ivana Kelavu. Teški ispiti u Europskoj ligi tako će pasti na leđa Kelave, a ozlijedi li se kojim slučajem i on Dinamo će se naći u velikim problemima.

Istina, Dinamo ima trećeg prijavljenog vratara, riječ je o 27-godišnjem Igoru Vidakoviću koji je također ove sezone došao iz Lokomotive ali nema nikakvog europskog iskustva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene