Prijeti mu i velika novčana kazna

Vrijeđao policajce sa 2,5 promila alkohola u krvi, zaplijenili mu auto

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Početak ove godine bio je za pjevača Jasmina Stavrosa itekako buran.

Kao i mnogi njegovi sugrađani, Stavros je početkom godine otišao na skijanje i to na veoma popularan Kronplatz. No, sigurno nije znao što ga sve tamo očekuje. A za većinu toga sam se pobrinuo.

Jasmin je tako 9. siječnja u 15,30 sati završio sa svojim automobilom u jednom jarku na Kronplatzu. Prema riječima predstavnika karabinjera u gradu Brunicu koje je kontaktirao Dnevnik.hr, pjevač je vrijeđao talijanske policajce koji su došli na mjesto nesreće i nije želio pristati na alkotest.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Uplašena ljepotica Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka

>> Stavros mete podove i čisti WC u Italiji

Na kraju, kad je ipak pristao, izmjereno mu je 2,5 promila alkohola u krvi što je višestruko prekoračenje dozvoljenog s obzirom da Talijani toleriraju samo 0,5 promila.

Talijanski karabinjeri su za Dnevnik.hr
izjavili kako je Stavrosu oduzeta vozačka dozvola na godinu dana, a automobil, koji nije jako oštećen jer je u jarku u kojeg je upao bilo puno snijega, potpuno mu je zaplijenjen i bit će prodan na dražbi.

Doznajemo i kako će Stavrosu biti izrečena kazna između 3 i 9 tisuća eura, uz koju će još morati platiti troškove postupka.

Jasmina smo pokušali telefonski dobiti kako bi nam komentirao navedene tvrdnje talijanske policije no nije se javljao na upućene mu pozive.

Njegov menadžer Branko Pajić rekao nam je kako će Jasmin još sigurno tjedan dana boraviti u Italiji u centru za oboljelu djecu gdje se navodno nalazi na duhovnoj obnovi. No, tvrdnje talijanske policije nije nam komentirao.

'Ne znam ništa o tome', kratko je izjavio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene