U izolaciji

Stavros mete podove i čisti WC u Italiji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jasmin Stavros ima uspješnu karijeru zabavljača, no trebala mu je promjena.

Jasmin Stavros više ne brine o svojim nastupima i glazbi – trebala mu je duhovna obnova. Pjevač je prije svega htio poraditi na sebi ali i pomoći drugima kojima je pomoć potrebna. Tako je pozornicu zamijenio jednim talijanskim centrom za oboljelu djecu.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

'Ovdje radim stvari koje inače vjerojatno nikad ne bih radio. WC doma inače ne čistim, ali ovdje je to za mene najnormalniji dio radnih obaveza. Čistim, metem podove, radim ostale fizičke poslove kao što je prenošenje stvari u centru. Evo, danas sam trebao očistiti jednu prostoriju od 150 kvadrata i nisam je samo počistio, već polizao', rekao je Stavros za Studio.

>>  'Moja obitelj ni ne zna što ja radim na koncertima'

U centru nema televizije, a pomaže djeci koja boluju od leukemije i drugih teških bolesti. Stavros kaže kako mu najveću podršku kao uvijek daje obitelji. Iz braka sa suprugom Žarkom ima dva sina, Milu i Krešu, a priznaje da mu je Krešo miljenik budući da je teško bolestan te je posljednjih godina bio podvrgnut desecima operacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene