Srbija na nogama

NOVA SEKS AFERA Srpska starleta spavala s najvišim državnim vrhom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska starleta Tijana Maksimović navodno je spavala sa državnim vrhom Srbije. Seks afera trese Srbiju.

Po regionalnim medijima čitav dan kruži priča kako je srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon spavala s najvišim državnim vrhom Srbije, predsjednikom Tomislavom Nikolićem, ali i ministrom vanjskih poslova, Ivicom Dačićem. Ovo nije prvi put da se njezino ime povezuje s srpskim političarima.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ja se pojavim i budem lijepa' SRPSKA STARLETA PRIZNALA: Političari najbolje plaćaju

Sve je počelo kada je jedan od sudionika reality emisije 'Parovi', Miki Đuričić, bez dlake na jeziku i cenzure otkrio gledateljima zanimljivosti Tijaninih afera. 'Pozivam državnog tužitelja da dođe i da ispita Tijanu Ajfon, koja priča da se jeb*** sa predsjednikom države. Nisam ja izmislio, imam i svjedoka. Tijana se služi lažima, a ja samo istinom', jedna je od izjava koje je Miki uputio gledateljima, ali i Tijani koja je također sudjelovala u emisiji.

Đuričić je također napomenuo kako je Tijana priznala kako je Dačić loš ljubavnik s jednim 'nedostatkom'. Tijana nije mogla doći do riječi, te je na kraju napustila emisiju i poručila Mikiju da je glup. Đuričić se na kraju ispričao starleti, a mi smo sigurni kako ovakva priča još dugo će kružiti susjednim naslovnicama.

Srpski ministar nije nimalo zadovoljan povlačenjem svog imena u istom kontekstu s emisijom 'Parovi', rekavši za srpski Alo da je 'morbidno i sramotno da u vrijeme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svatko bez posljedica može izgovoriti. Iako su mi se ispričali, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga sve to zanima, može i osobno provjeriti'.

Istražili smo tko su zapravo starlete i koliko troše na svoj izgled. Pročitajte OVDJE.
 

 

A photo posted by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene