Natečene noge

Štiklama je odzvonilo? - Vrijeme je da promijeni obuću!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovako izgledaju noge trudnice koja se unatoč oteklinama ne odriče uskih štikli.

Iako je od poroda dijele samo dva mjeseca, a iz dana u dan je sve teža, Kim ne propušta poslovne obveze. I to u obući nimalo prikladnoj za njezine natečene noge.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Na jučerašnjem predstavljanju svoje kolekcije odjeće u trgovačkom centru u Houstonu, 32-godišnja Kim Kardashian je pozirala uz svoje sestre Khloe i Kourtney. Sve tri sestre bile su elegantno odjevene, a na nogama su imale neizostavne vrtoglavo visoke štikle.

>> Evo što je Kanye zabranio Kim Kardashian!

Međutim, da je došlo vrijeme da Kim razmisli o prikladnijoj obući za svoje natečene noge, pokazuje i fotografija koju je objavila na Instagramu. A tamo se vidi koliko su se remenčići sandala koje je nosila urezali u njezina stopala.

'Natečena stopala ili nova Givenchy tetovaža', napisala je Kim uz fotografiju i tako pokrenula raspravu oko njezina zdravlja i toga što u trudnoći znače natečena stopala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene