Vjerovali ili ne...

Evo što je Kanye zabranio Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kanye je još prije nekoliko dana tražio od Kim da se što manje pojavljuje u javnosti pred kamerama znatiželjnih fotografa, a sad joj je dao i novu 'direktivu'.

Kim Kardashian prije nekoliko dana, nakon godinu dana sudske parnice, napokon je dogovorila uvjete sporazumne rastave od Krisa Humphriesa te će uskoro biti i službeno rastavljena! Samim time, Kim će uskoro dobiti i priliku ispuniti si veliku želju - udati se za Kanyea Westa s kojim očekuje prinovu ovog ljeta!

>> Ribice joj grickale stopala, nije se mogla prestati smijati!

Pogledaj i ovo showbuzz Pred kamerama 'Pucaju' je hormoni: Kim se 'guši' u suzama i nezdravoj hrani!

Kim je, podsjetimo, nakon svadbe s košarkašem Krisom fotografije prodala za vrtloglavih milijun dolara tamošnjim tabloidima, a kako s Kaneyom također planira svadbu, reper joj je zabranio da proda i njihove slike.

Kanye je još prije nekoliko dana tražio od Kim da se što manje pojavljuje u javnosti pred kamerama znatiželjnih fotografa te da što više vremena boravi kod kuće uz doktora koji konstantno pazi na njezinu trudnoću. Kim će nakon poroda također imati stručnu medicinsku pomoć, na nju i bebu će paziti tri medicinske sestre do bebinog 1. rođendana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene