Nije se bunila

Spiskao 30 tisuća eura samo da bi se provodio sa njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne prođe dan, a da neka pikanterija iz njezinog života ne završi u medijima.

Najpoznatija srpska starleta, koja to nije, Stanija Dobrojević, svakodnevno puni novinske stupce i čini se kako ljudima nikada nije dosta pikanterija iz njezinog života. Ruku na srce, nije da joj to smeta, čak što više, voli Stana kad se o njoj piše pa makar i ne baš lijepo, ako ništa drugo to joj daje povod za poditanje tužbi. Inače, podizanje tužbi je glavna zanimacija srpske estrade. Svi su na sudu i svi su nevini.

No, vratimo se Staniji. Saznalo se ime muškarca s kojim se zabavljala, a koji je prema nekim procjenama, na nju potrošio više od 30 tisuća eura. Posjećivao ju je u Americi, boravili su u najelitnijim hotelima, tretirao ju je kao princezu i ispunjavao joj svaku želju, tako tvrde oni upućeni.

Pravi gospodin, nema što, ali ima caka, lako je biti faca kad tata financira. Aleksandar Svatijević sin je bogatog biznismena Radoslava Svatijevića, navodno je bio jako zaljubljen u Staniju, ali ona o toj vezi nikada nije govorila u javnosti. Tata mu je dao kreditnu karticu bez limita da se djete provede, a on se itekako provodio.

Radoslav se nije petljao u privatni život svog sina i smatrao je da nema ništa loše u tome što se zabavlja s lijepom Stanom. Tata potiče svog sina na uživanje u životu sve dok se ne oženi i smiri.

 

A video posted by Stanija Dobrojevic

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene