Zna znanje

Starletino priznanje: 'Da mi je otac živ ne bih se slikala gola'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nedavno izjavila kako odlazi u mirovinu i kako joj smeta naziv starleta, čini se da se predomislila.

Kako je samu sebe nazvala, prva srpska starleta Stanija Dobrojević ipak ne odlazi u mirovinu iako je izjavila kako je umorna od svega i kako joj smeta kada je nazivaju starletom. Većina ljudi, iz nekog razloga, starlete stavlja u isti rang s prostitutkama, a sve iz pukok neznanja i činjenice da su balkanske 'starlete' dale tom pojmu jedno potpuno drugo zančenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Svatko danas pjeva NIJE VIŠE STARLETA Sada je pjevačica! Poslušajte kako pjeva

Madam otvoreno optužila prvu srpsku starletu da se bavila prostitucijom

Biti starleta znači biti početnica na filmu ili u kazalištu i ispred sebe imati potencijalno uspješnu karijeru. Slikati selfije u wc-u, pokazivati guzu i grudi, definitivno ne znači biti starleta. No dobro, vratimo se Staniji. Kaže kako joj je dosta toga da se ljudi prema njoj odnose s nepoštovanjem, jer na kraju krajeva, ona je diplomirala ekonomiju. S druge strane sama je kriva za takav stav javnosti prema njoj.

Priznala je kako nikada ne bi slikala golišave fotografije da joj je otac živ, ali eto na žalost nije, pa se ona snalazila kako god je znala. Isto tako je svjesna da su je upravo te fotografije dovele do toga da mediji pokažu zanimanje za nju. Vrlo brzo Stanija je postala svakodnevna tema tekstova, bilo zbog provokativnih fotografija, bilo zbog činjenice da je konstantno povezuju s lancem prostitucije kojeg je vodila madam Željka koja je nedavno puštena iz zatvora i koja je izjavila kako će otkriti sve stanijine ljubavnike. Do sada to nije napravila. Stanija kaže kako se sa takvima zna nositi i najčešće prepušta sudu da se njima bavi.

 

A photo posted by Stanija Dobrojevic

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene