447775
447775
447775
447775
447775

POTRESENA SIMONA! 'Hvala Bogu, živi smo!'

  • , 24.08.2016., 14:28
  • Autor:
  • komentara

Simona i Stanislav borave u Italiji, gdje odmor koriste za hodočašćenje.

 
 
 
 
Simona Mijoković (Foto: Facebook)
Simona Mijoković (Foto: Facebook)

Strašan potres pogodio je noćas Italiju, gdje se u društvu supruga Stanislava našla i Simona Mijoković. Nakon početnog šoka, Simona se javila svojim obožavateljima putem Facebooka, naglasivši da je dobro.

'Ajme, strašno koji potres. Prvo sam mislila da sanjam, pa me probudio i kažem Stanislav mužiću di smo, sto se događa, i u šoku gledam vrata, soba – cijeli hotel – sve se trese, ljulja, ajme nikad to nisam doživjela. Bogu hvala mi smo dobro, ali stanovnici Amatrice nisu (od nas je udaljena 120 km i do sada ima već 14 mrtvih, grad vise ne postoji!). Ništa, idemo mi sad put Svetog Ante i svetog Leopolda via Padova', opisala je Simona svoje iskustvo.

Obožavatelji su sretno odahnuli i poslali Simoni najljepše želje.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se