447423
447423
447423
447423
447423

SIMONA TRUDNA? Fotografije iz Italije potakle sumnje

  • , 22.08.2016., 12:09
  • Autor:
  • komentara

Simona i Stanislav Mijoković uživaju u Italiji, gdje provode ljetovanje.

 
 
 
 
Simona Istvanović, Stanislav Mijoković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Simona Istvanović, Stanislav Mijoković (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom ljetovanje provodi u Italiji, gdje su otputovali na hodočašće. Na putovanju su obišli brojne crkve, a sretna Simona brojne fotografije objavila je na svom Facebook profilu.

'Predivno popodne i predvečer smo proveli kod svete Klare i svetog Franje, inače mojih omiljenih svetaca (moja najdraža duhovna pjesma je Franjo i Klara). Predivan dan, pun milosti i radosti, Bogu hvala. Mužića i mene i naš brak blagoslovila su danas trojica svećenika. Bogu hvala. Sve vas nosim u srcu i sve vaše nakane. Svi ste prikazani i na svetoj misi i u osobnoj molitvi kod svetaca', napisala je Simona uz fotografije iz Italije.

Na fotografijama Simona nosi široku odjeću te je pokrivena šalom pa se čini kao da skriva trudnički trbuh. Čeka li Simona svoje drugo dijete ili samo naginje širokoj odjeći kako bi bila odjevena primjereno za ckrvu? Vrijeme će, u svakom slučaju, pokazati.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se