Slikovit opis

PROGOVORIO O RAZGOVORU S KRALJEM DROGE 'Mislio sam da će me kastrirati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Detalji intervjua koji je Sean Penn dao za magazin Rolling Stone, sve su zanimljiviji. El Chapo ga je doveo do toga da se bojao za svoju muškost.

Najpoznatiji meksički narkobos El Chapo je u svojem svijetu toliki heroj, da stajati među njegovim ljudima znači proživljavati golemi strah. Glumac je druženje s narko mafijom opisao vrlo slikovito.

Pogledaj i ovo showbuzz Sada žali 'Bilo da ste lijevo ili desno orijentirani, vaša će djeca uzeti drogu'

KRENULE TEORIJE ZAVJERE Je li Sean Penn tajni agent CIA-e?

'Dok su me njegovi ljudi okruživali, ja sam stao iza stabla da se olakšam i pomislio kako bi mi lako mogli odsjeći 'malog', samo kada bi to htjeli', opisao je Sean dok je s El Chapom bio u Meksiku.

Najskandalozniji par 80-ih ponovno zajedno?

Glumac je progovorio o strahovima koji su ga prolazili, a cijelo je vrijeme susreta bio pod panikom da će nešto krenuti po zlu. 'Čim smo sletjeli na tajnu lokaciju u Meksiku, stvorila se panika. Gledao sam u nebo i tražio helikoptere. Gledao sam drži li me netko na nišanu.'

Glumcu je komunikaciju s vođom narko kartela olakšala glumica Kate del Castillo koja je ugovorila intervju. 'Čovjek koji vodi svijet droge u pedeset zemalja, ne zna engleski, a ja na španjolskom znam samo pozdraviti', kazao je Sean Penn koji vjerojatno cijelo vrijeme razmišlja ima li El Chapo kakav plan za njega dok je u zatvoru. 

TKO JE SMJESTIO KRALJU DROGE? Intervju s poznatim glumcem koštao ga slobode

Podsjetimo, američki glumac Sean Penn susreo se potajice s meksičkim kraljem droge "El Chapom" Guzmanom prije nego li je uhićen, kako bi napravili intervju, objavljen u subotu u časopisu Rolling Stone, a taj je razgovor pomogao meksičkim vlastima da ga uhite.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene