Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio lokaciju

KRENULE TEORIJE ZAVJERE Je li Sean Penn tajni agent CIA-e?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj Guzman/Penn mnogi povezuju sa slučajem Argo s kraja 70-ih godina prošlog stoljeća.

Nakon uhićenja zloglasnog El Chapa na naslovnice je zajedno s meksičkim narkobosom dospio i holivudski glumac Sean Penn na temelju čijeg je intervju s Guzman uhićen.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve"

Sean Penn se susreo s El Chapom u južnoameričkoj džungli te je taj susret opisao u podužem tekstu objavljenom u časopisu Rolling Stone. Iako i sam Penn inzistira da je učinio sve kako bi taj susret sakrio od snaga reda i zakona, no pojavile su se informacije kako je ga je CIA ozvučila ne bi li otkrila Guzmanovu lokaciju.

U intervjuu El Chapo Guzman je priznao kako je najveći narkolord u svijetu te kako je poslao svoje inženjere u Njemačku ne bi li naučili kako napraviti kompleksan tunel kojim je pobjegao iz zatvora.

Društvene mreže ubrzo su preplavljene teorijama zavjere, neki su povlačili paralelu sa slučajem i filmom Argo čije je snimanje služilo kao izlika za odlazak CIA-inih tajnih agenata u Iran 1979. godine.

Pitanje koje na temelju toga svi postavljaju jest - Je li Sean Penn tajni agent CIA-e?
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene