On će ipak po svome

Prijatelji tvrde - izabrao je opijanje, drogiranje i partijanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako je Scott Disick ipak donio konačnu odluku.

Reality zvijezda, bivši dečko popularne članica Kardashian klana Kourntey i otac troje djece, Scott Disick poznat je kao problematičan dečko. Iako je nekoliko puta pokušao krenuti pravim putem, kajao se, plakao i molio Kourtney da ga primi natrag, čini se kako je sada od svega toga odustao.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Nekoliko puta sam se prijavljivao u klinike za odvikavanje od ovisnosti, ali na žalost bez ikakvog efekta. Odmah po izlasku s liječenja, Scott se vraćao starim porocima, drogi, alkoholu i naganjanju zgodnih cura. Trenutno se nalazi u Meksiku gdje uživa u luksuznoj kući svog prijatelja Joea Francisa. Ponovno pije i ponovno se drogira.

Izvori bliski Scott u za 'E!' su izjavili kako se čini da više nije zainteresiran za oporavak. Tjednima pije i partija. Tvrde kako je upravo to ono što on želi i što je izabrao, a društvo u kojem se kreće sigurno mu neće pomoći da se ostavi droge i alkohola. Svatko od nas u životu ima izbor, a čini se kako je Scott napravio svoj. Ipak, uvijek postoji mogućnost da se u trenutku slabosti ponovno pokuša vratiti bivšoj djevojci, ali vrlo je malo vjerojatno kako će ga ona željeti vidjeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene