Neće to na dobro

Prije tri mjeseca izašao je iz klinike, a sada se već vratio alkoholu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su vjerovali kako će, kada su djeca u pitanju, ipak promijenti način života, ali on im je pokazao kako to ne namjerava.

On je poznat po dvije stvari, Kourtney Kardashian i svom razuzdanom načinu života. Još jedan od onih celebrityja za koje nitko ne zna zbog čega su u stvari slavni. Scott Disick prošlog je ljeta napustio svoju obitelj kako bi se na miru mogao posvetiti razvratnom načinu života. Droga, alkohol i nebrojene djevojke njegova su svakodnevica.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

U nekoliko trenutaka lucidnosti, čak je pokušao povratak na pravi put, ali to nije bilo dugog vijeka. Neko je vrijeme boravio u klinici za odvikavanje, ali ni to nije potrajalo, jer eto već sada, tek tri mjeseca od izlaska iz klinike, svi su šankovi opet njegovi.

Oni koji su dobro upućeni u situaciju tvrde kako će mu povratak starim navikama uvelike otežati situaciju, jer Kout mu sigurno neće dozvoliti da viđa djecu. Čini se kako će Scott još jednom morati razmisliti o načinu na koji živi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene