Javna sablazan

Zagorci ŠOKIRANI! Ne žele je u svom gradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Građani Krapine izrazili su nezadovoljstvo zbog koncerta koji bi se trebao održati u njihovom gradu.

Kako javlja 'zagorje.com' građani Krapine sablaznuti su najavljenim koncertom srpske turbo folk pjevačice Sandre Afrike.

 

A photo posted by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Srpska pjevačica u problemima: Otkazuje nastupe?!

Između ostalog smeta im to što je Afrika poznata po golotinji, nemoralnim tekstovima poput onog pjesme 'Netko će mi noćas napraviti sina'.  

'Zagorje.com' dalje navodi,

Sam bi se koncert, što je najgore, trebao održati u dvorani krapinske Srednje škole. Što je organizatore nagnalo da netalentiranu starletu koja 'pjeva', ako se to pjevanjem može nazvati, lake note ugoste u prijestolnici kajkavske kulture i to baš u ustanovi kojoj je cilj obrazovati mlade, teško je odgonetnuti.

Teško da ih je nagnala popularnost pjevačice jer popularna je jedino možda zbog provokativnih i golišavih spotova koji su na Youtube-u zabranjeni za djecu i maloljetnike. Turbofolk pjesmuljaka ima samo nekoliko što joj i nije dovoljno za cjelovečernji koncert za koji bi ulaznicu posjetitelji trebali platiti 80 kuna u pretprodaji, a 100 kuna na dan koncerta.

Čak se i Krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović oglasio na svom facebook profilu ošto osuđujući najavljeni koncert i ograđujući se od njega. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene