Kakva drama

S pjevačicom ET-ja i grupa Karma imala probleme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastavlja se drama u grupi E.T. Sad već bivša pjevačica Sara Elena i Boytronic ne biraju riječi u javnom obračunavanju. Priča će imati sudski epilog.

Nastavlja se drama u grupi E.T. Sad već bivša pjevačica Sara Elena Menkovska i Boytronic ne biraju riječi u javnom obračunavanju. Priča će imati sudski epilog.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

Nastavlja se rat između sada već bivše pjevačice grupe E.T. Sare Elene Menkinovske i Adonisa Ćulibrka Boytronica. Sara Elena na svojem facebook profilu ne štedi na optužbama da su je Boytronic i menadžerica grupe zlostavljali verbalno ali i fizički te da napušta grupu jer citiramo ''nema šta za jest jer joj bend nije osigurao dovoljan broj gaža a drugi su joj poslovi bili zabranjeni''. Istina je izgleda malo drugačija jer je neugodna iskustva s istom pjevačicom imao i Neno Čirjak iz grupe Karma. Naime, upravo je sa Sarom Elenom pokrenuo suradnju kako bi postala njihova nova pjevačica.
'Preko drugih prijatelja sam dobio kontakt, ona je došla kod nas. Pozvali smo je u kuću gdje je dobila svoj apartman dok je bila na probi, no ubrzo poslije par dana izlazi van taj njezin katastrofalan karakter pa sam odlučio da je najbolje da u startu prekinemo neku dugoročniju suradnju', rekao je Neno Čirjak.

Iako je tek odradila jednu vokalnu probu u studiju Sara Elena je, tvrdi Neno, tražila da potpišu ugovor da je ona nova pjevačica grupe Karma.' Onda mi je bilo uopće sumnjivo što traži taj ugovor. Ja sam odmah rekao mojoj menadžerici, meni je to malo čudno ''netko nije prošao ni probu, a već traži ugovor', otkrio je Neno.
Neno je odlučio raskinuti suradnju i prije nego je službeno započela pa Sara Elena nije postala nova pjevačica grupe Karma. 'Na kraju sam se pokušao rastat na neki normalan način. Nije išlo jer se u tu cijelu igru uključila i njezina mama. Počela je klevetati preko fejsa, ne znam ni ja šta, onda smo im poslali tu neku opomenu pred pokretanje tužbe i tu je stalo, hala Bogu', rekao je Čirjak.

Sara Elena je u međuvremenu postala pjevačica grupe E.T. te nakon samo tri mejseca i 20 dana dala otkaz iako to po ugovoru ne može učiniti. Doznajemo da jedino može zatražiti otkazni rok od 2 mjeseca. Sari Eleni je već poslana opomena pred uručivanje tužbe. Ako se ogluši na Boytronicove zahtjeve da se ispriča i ukloni sve objave u kojima kleveće grupu i njega osobno, uskoro će završiti na sudu. Čini se da će se ova medijska trakavica nastaviti.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene