448609
448609
448609
448609
448609

RAT SE NASTAVIO 'Bijednica je izvučena iz perifernih rupa gdje je bila go-go plesačica na štangi'

  • , 31.08.2016., 22:17
  • Autor:
  • komentara

Sara Elena Menkovska napustila je ET. Estradnom ratu ne nadzire se kraj. Boytronic se obrušio na mladu pjevačicu.

 
 
 
 
Sara Elena (FOTO: PR)
Sara Elena (FOTO: PR)

Rat između Adonisa Ćulibrka Boytronica i Sare Elene Menkovske se nastavlja. Na društvenoj mreži objasnio je kako se ponašala dok je bila članica benda te zašto je i kako Sara Elena navodno kršila ugovorne obveze. 'Previše je svjedoka koji će potvrditi tvrdnje, ali i bez njih je ugovor toliko čvrst i jasan da jednostavno očajnički potezi jedne bijednice doslovno izvučene iz tame perifernih rupetina, gdje je nastupala kao go-go plesačica, na štangi ili bez ili kao wannabe ‘cajka’ duplajući vokale za maksimalno par sto kuna po večeri', piše Boytronic. '.

'Dotična živi u snovima i zahtjeva garancije koje su u rangu postojanja Yode i Luka Skywalkera. Ona, dragi čitatelji traži garanciju broja nastupa i mjesečnog novca!!!??? U estradi???? hahaha… pa takva garancija ne postoji otkad je estrade', dodao je producent i glazbenik. 'Nitko joj nije zabranio da se zaposli. Naravno ne više kao pjevačica jer nema smisla da nastupa i dalje po 'kafanama' pjevajući cajka repertoar kao pjevačica ET-a’, piše Boytronic te još jednom naglasio koliko je uloženo u njezin imidž.

Sara Elena (FOTO: PR)

'Dobila je sve – od najboljih stručnjaka u svom poslu (frizere, šminkere, stilistu, režisera, fotografa) kupljeno joj je sve, od cipela do ogrlica, za svako njezino pojavljivanje, kupljena joj je kosa – ekstenzije jer je došla sa ispucalom i prljavom kosom kao metlom', zaključio je glazbenik.

'Piše jadnica mobing! Haha, ako je mobing naučiti nekoga da se duplo starijima obraća sa 'Vi', da producentu ne pokazuje srednji prst, da mi ne kaže 'ne se..' da šminkerici koja ju pudra kaže 'sad ću ti prdnuti u lice'... i tako hrpa primjera... to je mobing? Da ne kasni, da poštuje stavke ugovora, da se kulturno odnosi sa našim suradnicima i ostalima, da drži do izgleda u pojavljivanju u javnosti, da joj se objasni što je pametno i smisleno govoriti u javnosti i medijima to je mobing??', završio je Boytronic. Da podsjetimo, Sara Elena napustila je ET nakon četiri mjeseca suradnje.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se