ljudski ken

"Osjećam se kao da gori!": Raznim kemikalijama tretirao lice da bi skinuo sloj kože

Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia) Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 4 Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 3 Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 2 Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 1 +0 Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia) Galerija

"Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu", rekao je Rodrigo Alves o sebi.

Rodrigo Alves, poznatiji u svijetu kao "ljudski Ken" pozirao je fotografima prije nego se u jednoj klinici u Marbelli podvrgnuo kemijskom pilingu. Nedavno je Rodrigo objavio da će izvaditi rebro kako bi bio bolje građen, iako su liječnici izrazili brigu za njegova pluća, ako rebro zaista izvadi.

Pogledaj i ovo Jessica Alves uživa s nepoznatim muškarcem Ljudska Barbie nekada je bila Ken, a nakon više od 100 plastičnih operacija na plaži je prava atrakcija!

Da mu je ljepota možda i najvažnija, 34-godišnjak pokazao je i podvrgnuvši se kemijskom pilingu, tijekom kojeg se na lice stavlja losion koji u sebi sadrži i kiselinu. Skida se na taj način "stara koža" te se otkriva svježiji, mladi sloj kože na licu.

"Bilo je prilično bolno, lice mi je cijelo crveno! Osjećam se kao da gori! U Marbelli je prilično sunčano te ne mogu sljedećih nekoliko dana izlaziti", otkrio je Alves. "Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu. Smatram da bi se i muškarci trebali brinuti o sebi, stavljati noćne kreme i šminku", rekao je ljudski Ken. Inače, dosad je na zahvate potrošio preko 400 tisuća funti te je imao oko 60 raznih operacija i manjih intervencija.

Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 1 Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene