Čeka je nova operacija

Silikonska crnka iz Beograda: 'Nisam sponzoruša'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Silikonske kraljice Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) ne prestaju biti tema razgovora čak ni deset dana nakon objave njihovih prvih fotografija.

Tijana Đuričić je u intervjuu za 24sata.rs otkrila mnogo više o sebi nego što ste dosad znali. Neke činjenice će vas možda i veoma iznenaditi.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ispumpala' usne Šokirala sve: 'Više nisam kraljica silikona'

Postale su HIT na internetu i tvrde - 'Naši životi su savršeni!'

'To što imam silikone ne znači da sam drukčija od drugih. To me ne čini ni manje vrijednom. Sebi sam lijepa ovakva. U prvi tren su me povrijedili komentari koji su preplavili društvene mreže i medije. Ne mogu vjerovati da ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentriaju nečiji izgled. Bolje bi bilo da to vrijeme potroše na sebe', izjavila je Tijana, studentica Više poslovne škole u Beogradu, za 24sata.rs.

Otkrila je i kako je imala 18 godina kad je prvi put napravila operaciju, i to usana. Do sad ih je imala šest i ne želi stati na tome. Početkom iduće godine čeka je operacija stražnjice.

'Voljela bih se baviti modelingom. Nisam sponzoruša, trenutno sam sama', tvrdi Tijana koja obožava ekstremne sportove i adrenalin. Bavi se padobranstvom i dosad je imala nekoliko desetina skokova.

Mnogi su se zapitali za njezino psihičko zdravlje no ona odgovara kako je s njom sve u redu te smatra da je lijepa.

'Jedinica sam. Tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigdje ne radim već studiram', priča Tijana, koja je na plastične operacije potrošila oko 10 tisuća eura. U tome su joj pomogli i roditelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene