HIT na internetu

Postale su HIT na internetu i tvrde - 'Naši životi su savršeni!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nedavno smo objavili fotografije dviju djevojaka koje su postale hit na internetu nakon što su snimljene u beogradskom klubu Stefan Braun. Sad se napokon doznao i njihov identitet.

Djevojke koje su šokirale javnost svojim izgledom su Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26), studentice Više poslovne škole u Beogradu. Rođakinje su i imaju isti broj operacija kod istog estetskog kirurga, doznaje srpski Kurir.

Iako se javnost sablažnjava nad njihovim izgledom, njih dvije to nimalo ne uzrujava.

'Imamo svoj stav, svoje mišljenje, sretne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku obitelji, a svi ostali mogu nas samo ostaviti na miru i mogu gledati svoje živote jer su naši savršeni', izjavila je Sanja.

Za ove dvije crnke, čim ih vide, mnogi odmah pomisle kako su blizanke. No, mnogima se i ne sviđa njihov izgled pa su tako česta meta uvreda na internetu.

'Nakaze', 'greške prirode', 'antireklama za plastičnu kirurgiju'... bili su samo neki od izraza kojima su ih opisali oni koji su vidjeli fotografiju. Usprkos svemu, ove dvije "kraljice silikona" kažu kako je na njima sve lijepo.

'Prestali su nas boljeti negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigdje ne radim, već studiram', rekla je Tijana, koja ni sama ne zna točno koliko je 'plastike' u nju ugrađeno, ali dobro zna koliko je sve to plaćeno.

'U sebe sam uložila preko 10 tisuća eura, Sanja također. U mijenjanju izgleda imale smo podršku i estetskog kirurga. Muškarci se ne boje prići mi, iako zasad nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lijepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao', zaključila je Tijana koja se na ovom neće zaustaviti.

Tijana je prethodnih godina zarađivala novac za estetske operacije kao plesačica po klubovima u Srbiji i izvan nje. Išla je tri puta pod nož kako bi postigla željenu veličinu grudi.

'Sad smo zadovoljne. Imamo 'osmice'. I usne smo operirale nekoliko puta'
, tvrdi Tijana koja naglašava kako nije sponzoruša, kao ni njezina rođakinja Sanja te kako obje samo žive život punim plućima.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ispumpala' usne Šokirala sve: 'Više nisam kraljica silikona'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene