Ljubuje s K-1 prvakom?

ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O Ronaldu se svašta pričalo i pisalo, ali ove tvrdnje djeluju malo nategnuto.

Estelle Denis francuska je TV voditeljica koja je u svojoj emisiji bacila 'bubu' kako je Cristiano Ronaldo homoseksualac i kako ima dečka. Čini se da je voditeljica uvjerena kako su sve njegovo djevojke bile tek paravan koji je prikrivao pravu istinu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Da stvar bude još gora, isto tvrdi i portal 'El Confidencial'. Rspravljalo se o Ronaldovom stilu života, estetskim zahvatima i stylingu koji, navodno, zabrinjavaju Real Madrid.

Povod za zaključak da je Ronaldo homoseksualac, njegova su česta putovanja u Maroko kako bi posjetio svog dobrog prijatelja K-1 prvaka Barda Haria, koji mu je, navodno, puno više od prijatelja.

Posao života - dobio 20 milijuna eura samo da NE radi!

Novinar Daniel Riolo izjavio je kako Cristiano nekoliko puta tjedno putuje u Maroko kako bi se mazio sa svojim dečkom, a to jasno utječe na njegovu igru i karijeru.

Malo je onih koji stvarno vjeruju ovim teorijama, ali zato je više nego vjerojatno kako će Ronaldo reagirati na ove tvrdnje putem svog odvjetničkog tima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene