Solo Kylie

'Još uvijek volim bivšeg'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kylie Minogue nikako ne može naći sreću u ljubavi, a posebno joj je teško pao prekid sa zadnim dečkom.

Poznata pjevačica Kyle Minogue priznala je kako još nije preboljela bivšeg dečka Andrésa Velencosa s kojim je provela pet godina. Dok on već ljubi drugu,  ona i dalje gaji osjećaje prema njema.
Australska pjevačica prekinula je sa španjolskim modelom prije svega dva mjeseca, a otada se posvetila poslu kako bi što manje razmišljala o prekidu.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Uhvaćeni u Vodicama Andrea Šušnjara ima novog dečka: ''U vezi smo već godinu dana, on je 7 godina mlađi od mene''

Famozne hlačice Kylie Minogue vraćaju se u novom spotu?

'Bio je to sporazumni rastanak, ali još volim Andrésa, on je najbolji dečko. Prolazim teško razdoblje zbog razlaza. Pouzdajem se u posao kako bi me odvuklo od razmišljanja o njemu', bila je u potpunost iskrena Kyle u intervjuu za The Sun.

Za Andrésa se pak priča kako je u vezi za 24-godišnjom glumicom Ursulom Corberom, što je bio veliki šok za Kylie. 'Vjerovala je kako ga može vratiti za par tjedana ili mjeseci. No, ne može si pomoći, čak je počela sumnjati kako je viđao drugu djevojku njoj iza leđa dok su još bili u vezi', otkrio je izvor za britanski magazin ‘Closer‘.

Kylie se sada posvetila novom albumu i poslu članice žirija u popularnom showu 'The Voice'. Nadamo se da će joj nova ljubav brzo pokucati na vrata...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene