Džepna Venera

Ne brinite - ovu seksi pozadinu gledat ćemo OPET!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vruće hlačice Kylie Minogue postale su zamijećene u videu za pjesmu 'Spinning Around' 2000. godine, a sada bi upravo njezina seksi pozadina opet mogla doći u prvi plan!

Slava Kylie Minogue dosegla je vrhunac svoje glazbene kada je 2000. godine nosila mali par ultra kratkih i izazovnih vrućih hlačica u spotu 'Spinning Around'. A sada, kada se australska pjevačica priprema izbaciti svoj 12. album 'Into the Blue', dala je naslutiti da bi se upravo te iste hlačice mogle vratiti u nadolazećem videu.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Kada je bila upitana hoće li famozni par hlačica koje je nosila 2000. ponovno biti viđene, Kyle je kroz smijeh rekla kako ona stalno ponavlja da su te hlačice 'u mirovini' no ipak, da se konstantno vraćaju.  

Kylie Minogue pozirala u donjem rublju

U intervjuu za MailOnline upitana je i ima li ideju za video spotove s novog albuma 'Into The Blue' na što je Kylie odgovorila: 'Bolje da vjerujete da imam! Nadam se da imam budžet da ih i napravim. Ima definitivno nekoliko pjesama koje jedva čekam i vizualno istražiti', izjavila je.

Kylin novi album je njen prvi od kada je potpisala za izdavačku kuću Jay Z-a, Roc Nation. Na pitanje koliko je ta promjena utjecala na njenu glazbu, odgovorila je: 'Novi zvuk u suštini sadrži moj DNK i ono što moja pjesma i jest, ali mislim i da mi promjena daje mjesta jer ćete u novim stvarima naći nešto poput 'Can't Get You Out of My Head' do pjesme 'Slow' pa sve do 'You To I Should Be So Lucky' – znači, nešto između popa i dancea.

Dodala je kako joj je promejna ponajviše uvela svježinu i vitalnost u posao koji je oduvijek radila: 'Trebao mi je svijež pristup glazbi, a Roc Nation mi je to pomogao postići.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene