Kourtney dozlogrdilo?

Vratio se svojim ovisnostima: Uništit će i ono što mu je najvažnije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već vrapci na grani znaju da Scott Disick ne može prestati sa alkoholiziranjem, uzimanjem opijata, ali i mijenjanjem žena. Njegovoj bivšoj je dozlogrdilo takvo ponašanje.

Svjetski mediji pratili su Scotta Disicka tijekom njegovog ludog tulumarenja u Cannesu. Boravila je tamo i njegova bivša partnerica Kourtney Kardashian, s kojom ima i troje djece. Dok je Kourtney sretno pozirala i pokazivala javno ljubav prema svom novom i mlađahnom dečku, Disick je mijenjao atraktivne partnerice.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Svakog dana pozirao je s novom ženom na bazenu, a u plejadi dama našle su i se i glumica Bella Thorne, bivša djevojka Chloe Bartoli, a po novom i manekenka Ella Ross. Tulumari s ženama Scott, a navodno sve u inat bivšoj partnerici. Razočaran je jer je krenula dalje. No, od novih informacija potpuno će pobijesniti. Naime, Kourtney je dosta njegovog pijanog divljanja pa je odlučila zabraniti mu da viđa njihovu djecu sve dok se ne otrijezni od alkohola i raznih opijata, piše TMZ.

Nije ovo prvi put da je Kourtney zabranila Scottu da viđa djecu. Kada je 2015. ozbiljno posrnuo, varao je i sve to napravio javno, Kourtney ga je stavila na listu nepoželjnih ljudi u svojoj štićenoj zajednici u kojoj živi. Pa nije tako mjesec dana smio ući niti u kvart u kojem mu žive djeca. Iako ga je više puta molila da prestane i da se sredi, Scottu očito nema pomoći. A slavna Kardashianka mu u tom slučaju ne želi davati djecu na brigu i viđanje. Smatra da je u ovakvom stanju preopasan za njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene