Podsjetite se

Zeko hop! Zaboravili ste da su se i ove zvijezde skinule?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prisjetite se slavnih ljepotica koje su uživale u ulogama Playboyjevih zečica.

Izabrali smo Playboyjeve naslovnice koje su svojevremeno izazivale neviđeni interes i zanimanje muškaraca diljem svijeta. Brojne su se slavne dame našle u ulozi Playboyjeve zečice, a mi vam donosimo top 5 naslovnica.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Mozak joj je bio ispran Zadnja supruga Hugha Hefnera otkrila bizarne zahtjeve koje je morala ispunjavati za njega: "Tada sam mislila da sam na vrhu"

Sharon Stone za Playboy se slikala daleke 1990. godine, a skidanje i golotinja očito joj nisu bili problem jer je 1992. glumila u legendarnom filmu 'Sirove strasti' i snimila jednu od najprepoznatljivijih scena u povijesti filma.

Bizarna nesreća: Plesala oko šipke, pala na grudi i ostala bez silikona!

Iako tada još nije bila planetarno popularna kao danas, već je bila jedna od mnogih holivudskih starleta, Kim Kardashian uvijek je znala kako privući što više pažnje na sebe. U prosincu 2007. skinula se za Playboy koji ju je predstavio kao 'sljedeću holivudsku seks zvijezdu'.

Zgodna Carmen Electra na naslovnicama Playboyja pojavila se 44 puta u izdanjima 21 zemlje. Electra je postala poznata po svojoj ulozi u popularnom 'Baywatchu' iz 90-ih, no sve su njene Playboy naslovnice došle nakon završetka serije.

Uz Pamelu Anderson možda i najslavnija Playboyjeva zečica zasigurno je Anna Nicole Smith. Naslovnice Playboyja krasila je nevjerojatnih 47 puta i to u izdanjima 20 zemalja. Zadnji put se na naslovnici pojavila par mjeseci nakon smrti, kada joj je odana počast kroz presjek svih godina koje je na neki način provela u Playboyju.

Raskošna ljepotica, pjevačica Mariah Carey, prvi i jedini put na naslovnici Playboyja pojavila se 2007. godine, taman uoči izlaska njenog 11 albuma 'E=MC²'. Navedeni album kasnije joj je priskrbio titulu solo pjevačice s najvećim brojem singlova koji su se našli na broju 1 američkih top ljestvica. Što reći, Mariah je oduvijek znala što je dobro za posao.

Koje su vaše najdraže 'slavne' Playboy naslovnice i koje najbolje pamtite?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene