Nevjerojatno!

Trenutak koji ga je skoro koštao života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi znaju koliko je Johnny Depp sjajan glumac, no to nije nimalo bezopasan posao. Našao se u pravoj opasnosti kada ga je konj izbacio sa sedla na snimanju filma 'The Lone Ganger'.

Johnny Depp u novom filmu 'The Lone Ranger' glumi Indijanca Tonta. No na setu u pustinji nije bilo nimalo lako... dok je snimao scenu, konj ga je izbacio sa sedla, a Johhny se našao na podu!

Pogledaj i ovo showbuzz U radu je spas Nakon razvoda potražio mir u planinama

>> Hollywoodski ljepotan je napunio 50 godina - Evo kako je izgledao nekad!

Konj ga na sreću nije jako ozlijedio, no imao je puno masnica po trupu. No usprkos sceni koja ga je skoro koštala života, Depp je pod utjecajem adrenalina bio odlično raspoložen – čak se i šalio na svoj račun. 'Cure padaju na slomljene kosti', šalio se u videu sa snimanja.

'Bio je to jedan trenutak koji je bio jako neugodan. Konj je cijeli dan trčao okolo, tako da nije imao namjeru stati. Moj konj je odlučio preskočiti nekoliko prepreka, tako da kada sam se našao bočno konju, zgrabio uže. Sljedeće što sam vidio je velika mišićava noga konja, tu mašinu smrti, mislio sam da će me zgaziti, no bio je jako smiren', ispričao je Johhny u nedavnom intervjuu s Davidom Lettermanom.

Pogledajte kako je bilo na snimanju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene