Mamac za uzdahe žena

Hollywoodski ljepotan je napunio 50 godina - Evo kako je izgledao nekad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na današnji dan prije 50 godina rođen je veliki hollywoodski glumac Johnny Depp.

Glumac Johnny Depp objedinjuje mnoge epitete - talentiran, zgodan, šarmantan, poseban, buntovan... I jedan je od rijetkih glumaca koji zrače onom posebnom energijom koja privlači gotovo sve vrste žena.

Njegova osobnost je prožeta istančanim karakteristikama koje itekako 'pale' kod suprotnog spola, a fizički izgled mu je, moglo bi se slobodno reći, gotovo pa savršen.

Pogledaj i ovo Film Depp Vs. Heard - 1 Sve već viđeno Film o najpoznatijem sudskom slučaju pun je mučnih i ozbiljnih optužbi, a onda zbog društvenih mreža nastane pravi cirkus!

>> Glumac velikog srca: Dao posao dvojici beskućnika!

Johnny je rođen kao najmlađe od četvero djece 9. lipnja 1963. godine Owensborou (Kentucky). Majka mu je bila konobarica, a otac inžinjer. Razveli su se kad je Johnny imao 15 godina.

Mnogo su se selili, a Johnny je zbog trauma uzrokovanih razvodom jedno vrijeme bio veoma autodestruktivno nastrojen. Točnije, rezao se po tijelu. To je priznao u jednom intervjuu 1993. godine.

Početak njegove karijere vezan je uz tv seriju '21 Jump Street' u kojoj je počeo glumiti 1980. godine i zahvaljujući kojoj je postao tinejdžerski idol. No, ubrzo se okrenuo zahtjevnijim ulogama pa je zapravo njegov prvi najveći filmski projekt bila gluma u filmu 'Edward škaroruki' 1990. godine. Sleepy Hollow (1999), Charlie and the Chocolate Factory (2005), Alice in Wonderland (2010), Rango (2011)... neki su od njegovih najpoznatijih filmova, uz, naravno, Pirate s Kariba.

No, uz veoma bogat poslovni život, Johnny je mnogo uspjeha polučio i u privatnoj sferi. Od 1989. do 1993. godine bio je u vezi s glumicom Winonom Ryder. Nakon te veze uslijedila je ona veoma burna s problematičnom manekenkom Kate Moss koja je trajala od 1994. do 1998. godine. S glumicom Vanessom Paradis, s kojom ima i dvoje djece, bio je u vezi od 1998. do 2012. godine.

Johnny je trenutno u vezi s mlađahnom glumicom Amber Heard koju je navodno i zaprosio.

Johnny je i danas, unatoč tome što je napunio 50 godina, pravi seks simbol i muškarac kojeg obožavaju žene diljem svijeta. Što vam se kod njega najviše sviđa?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene