OMG

Trudna je, no razvodi se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već su kružili tračevi kako se slavni par Justin Timberlake i Jessica Biel razvode, a sada je izašla i vijest kako je onda trudna....

Jessica Biel i Justin Timberlake vjenčali su se tek u listopadu 2012. i to nakon niza zajedničkih godina, a već ih prate glasine kako je par pred rastavom.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) prebrodili krizu Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Od punice do seksa: Što sve slavni stavljaju u predbračni ugovor!

Neimenovani izvor je za američki magazin OK!  otkrio kako se u zadnje vrijeme pjevač i glumica svađaju. 'Ispred hotela je bilo mnoštvo obožavatelja koji su vrištali i čekali priliku da dobiju autogram i fotografiraju se s zvijezdama. Ipak, Jessica je pred svima napala Justina i objašnjavala mu da su morali izaći na prednja vrata kako bi ljudi vidjeli da su sretni zajedno', rekao je izvor.

Piše se i kako je glumica trudna, te da je razlog rastave zapravo njegova prevara. 'Iako Justin tvrdi da ju nije prevario, ona je jako sumnjičava i želi skupiti dokaze za njegov eventualni preljub kako bi to mogla iskoristiti na sudu ukoliko dođe do rastave', otkrio je magazinu očito dobro obaviješten izvor.

Šuškanja su sve glasnije i zbog njihovog rijetkog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, a kako je Justin trenutno i na turneji, njegovo odsustvo sigurno nije dobro utjecalo na njihov brak, prenose američki mediji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene