Sve za sreću

Potpisao ugovor kojim će svaki tjedan provesti 100 minuta sa ženom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde poput Nicole Kidman i Keith Urbana, Marka Zuckerberga i Priscille Chan te Jessice Biel i Justina Timberlakea potpisali su predbračne ugovore.

Predbračni ugovori u svijetu bogatih i slavnih nisu nikakva novost, ali s novim vremenima su došli i novi trendovi. Nekad su predbračni ugovori sadržavali klauzule o podjeli imovine ako dođe do razvoda braka i eventualno o novčanoj kazni u slučaju preljuba i razvoda.

>> Napustio je srednju školu, a firmu je prodao za 1,1 milijardi dolara!

Pogledaj i ovo Tom i Connor Cruise Evo kako danas izgleda Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

Takve stvari u predbračne ugovore stavljaju se i danas, ali to je samo početak neobične liste prohtjeva koje budući bračni partneri imaju jedno od drugoga.

100 minuta kvalitetnog druženja svaki tjedan

Tako je supruga Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka, Priscilla Chan u predbračni ugovor stavila klauzulu kako se ona i Mark jednu večer tjedno moraju provesti zajedno i to 'offline' te joj je on ugovorom morao obećati dodatnih 100 minuta kvalitetnog druženja svaki tjedan.

2,8 milijuna dolara za svaku godinu braka

Predbračni ugovor potpisali su i Catherine Zeta-Jones te Michael Douglas koji je navodno ovisnik o seksu. Tako je Michael prije braka morao potpisati dokument da će Catherine platiti 2,8 milijuna dolara za svaku godinu braka te još 5 milijuna dolara za svaki preljub ako do njega dođe i ako to bude uzrok rastave braka.

Preljub bi ga koštao pola milijuna dolara

Nakon nedavne svadbe Justina Timberlakea i Jessice Biel par je otkrio kako su potpisali predbračni ugovor u kojem stoji da će Justin Jessici platiti pola milijuna dolara ako je prevari.

Ako se budeo drogirao, njegova superbogata žena će ga ostaviti bez ičega.

Nešto drugačiji ugovor potpisali su Keith Urban i Nicole Kidman. Bivši ovisnik o drogama neće dobiti ni novčića od svoje superbogate žene prilikom rastave ako se bude ikad više drogirao.

Tražio da se zabrani punici da ide s njima na godišnji odmor!

Jedan drugi poduzetnik komentirao je vlastiti predbračni ugovor koji je sklopio prebračni ugovor kako bi on i njegova buduća supruga izbjegli stvari zbog kojih su im se prošli brakovi raspali. Naime, on je tražio da u ugovoru stoji da njegova punica neće s njima na godišnji odmor jer je bivša punica putovala s njima gdje god da su išli! Također, njegova bolja polovica morala je potpisati kako neće nabavljati i udomljavati nove mačke kad joj ove uginu. On će pak provoditi manje vremena pred televizorom gledajući sportske programe.

'Ne želim se riješiti njezinih ljubimaca, ali kad jedna mačka ugine ne želim da nabavljamo novu', objasnio je otvoreno.

Mislite da se prebračnim ugovorom gubi sva romantika?

  • Apsolutno DA
  • Apsolutno NE

Ukupno glasova:

Za New York Daily News tematiku predbračnih ugovora komentirala je i Ann-Margaret Carozza, odvjetnica koja se bavi upravo ovakvim ugovorima. 'Oni mogu sadržavati bilo što! Od godišnjih odmora do ušteđevine ili preljuba', kaže Ann-Margaret.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene