Prenio mu herpes?

Procurila snimka Charlieja Sheena u klinču s muškarcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimka prikazuje oralno zadovoljavanje slavnog glumca i nepoznatog mu partnera. Isti ga je kasnije tužio i tražio 20 milijuna dolara za šutnju.

Radar Online nastavlja 'šamarati' Charlieja Sheena. Naime, objavili su da posjeduju video na kojem glumac oralno opći nad drugim muškarcem. Urednici web tabloida kažu kako imaju niz kratkih snimki eksplicitnog sadržaja koje se tiču Charlieja Sheena.

Pogledaj i ovo showbuzz Što li će uslijediti? Bivše partnerice Charlieja Sheena kontaktirale odvjetnicu slavnih

Tvrde da je Sheen svog partnera tada zarazio herpesom. Radar piše kako klipovi traju oko 30 sekundi, a na njima je jasno da Sheen uzima drogu, a potom zadovoljava partnera. Hard core izdanje zločestog holivudskog dečka navodno je bilo i predmet tužbe zbog prenošenja herpesa. Dosad se nije znalo da je slavni prenositelj herpesa bio Charlie. Sve se navodno dogodilo 2011. godine u Nevadi.

Bivše partnerice Charlieja Sheena kontaktirale odvjetnicu slavnih

Tada je nesretni oštećenik od glumca tražio čak 20 milijuna dolara jer ga je namamio na seks bez zaštite, tvrdeći da nema nikakve spolne bolesti. Herpes je ubrzo dokazao suprotno. Tužba je završila nagodbom kada je Sheen shvatio da su ga tijekom seksa snimali. Navodno mu je tada partner predao sve sporne snimke, no jednu je očito zadržao.

Javila se bivša: 'On je čudovište, nikada mu neću oprostiti'

Sheenov odvjetnik Radaru je poručio da njihove snimke nisu autentične. I zaista, Radar Online često mora objavljivati demantije svojih priča, no oko Charlieja su dosad bili u pravu. Upravo su oni, naime objavili da glumac boluje od HIV-a. Prouzročili su tada paniku u Hollywoodu te na neki način izvršili pritisak na glumca, koji je nemalo zatim objavio da je zaražen opasnim virusom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene