Nakon objave o HIV-u

Javila se bivša: 'On je čudovište, nikada mu neću oprostiti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlie Sheen pred svima je priznao da u sebi nosi virus HIV-a, a sada su se javile žrtve koje ga optužuju da je virus prenio i njima.

Već nekoliko dana mediji ne prestaju pričati o hollywoodskom zavodniku Charlieju Sheenu koji je javno priznao da u svom tijelu nosi viru HIV-a.

Pogledaj i ovo showbuzz Prenio mu herpes? Procurila snimka Charlieja Sheena u klinču s muškarcem

Pojavio se u Today Showu televizijske kuće NBC i otkrio kako je saznao da je bolestan prije četiri godine, a bolest je prihvatio jako teško. Također, rekao je da je nemoguće da je nekoga zarazio jer je je uvijek rabio zaštitu. No, javile su se dvije djevojke koje tvrde da je upravo s njima imao nezaštićeni spolni odnos.

Bree Olson i Natalie Kenly kažu kako im Charlie nikada nije rekao da nosi virus.

'On je čudovište. Mogla bih biti mrtva jer mi on nije rekao.

Tada sam živjela u njegovoj kući i seksali smo se svaku noć. Rekao mi je da je 'čist' i ja sam mu vjerovala. Ja nikada ne bi napravila drugome to što je Charlie napravio meni, to je kao da nekoga osudim na smrt. Charlie ti si užasna osoba, nikada ti neću oprostiti', rekla je Olsonza Inside Edition.

Sheen nije jedini - i oni u sebi nose opasan virus

Navodno one nisu jedine i postoje oni koji su čak spremni podići tužbu protiv slavnog glumca. Njegova bivša supruga Denise Richardson znala je za HIV, a nedavno je rekao istinu i svojoj najstarijoj kćeri.

Dodao je da ne zna i nije siguran kako je pokupio virus, no siguran je da nikog nije zarazio otkako zna da ima HIV. Ljudima je plaćao da šute i ne otkrivaju njegovu tajnu, a radi se o milijunima.

HIV je virus koji uzrokuje AIDS te pripada porodici Retrovirusa, koji nakon ulaska u ljudski organizam napada specifičnu vrstu bijelih krvnih stanica, T-limfocite, u njima se množi, uništava ih i postupno dovodi do slabljenja imuniteta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene