Sve otkrila

Šokantne optužbe na račun komičara: 'On je čudovište! Drogirao me i silovao!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na malom ekranu bio je tata kakvog su svi htjeli imati, no izgleda kako je njegov privatni život bio pun drame i skandala...

Američki komičar Hannibal Burres nedavno je kolegu Billa Cosbyja proglasio 'serijskim silovateljem', a njegove je optužbe sada potvrdila i nekadašnja glumica i model Barbara Bowman, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Naime, ona tvrdi da ju je Cosby dugo vremena seksualno iskorištavao kao maloljetnicu te je opisala što joj je sve činio.

'Drogirao me i silovao. On je čudovište! Nasrnuo je na mene kao čudovište. Nadam se da, poučeni mojim iskustvom, svi ostali koji su doživjeli seksualno zlostavljanje neće dozvoliti da ih poznati, bogati i moćni zastraše. Uspijem li pomoći jednoj žrtvi, napravila sam svoj posao', rekla je Bowman.

Razotkriven tajni život: Bio je ženskaroš, kockar, navodno i silovatelj

Barbara je s 13 godina potpisala ugovor s jednom modnom agencijom, a pravu priliku dobila je 1985. kad je Bill Cosby izrazio želju za privatnom audicijom sa 17-godišnjom Barbarom.

'Pri prvom susretu, Cosby je zatražio da smočim kosu, sjednem na stolicu i pravim se pijanom. On je stao iza mene i počeo mi masirati vrat i ramena. Nije me dirao nigdje drugdje, ali taj je dan sve počelo', ispričala je.

Cijelo vrijeme Barbara je imala kraljevski tretman, no karijera joj nije napredovala. Cosby ju je navodno vodio na zimovanja, ljetovanja, na okupljanja slavnih i slično, a i njezinu je majku pridobio poklonima.

'Kad me drogirao i silovao već sam bila slomljena, ispranog mozga i uvjerena da nije u redu protiviti se njegovim seksualnim nasrtajima', rekla je Barbara i nastavila: 'Ugasio je svjetla u hotelskoj sobi. Položio me na kauč i počeo dodirivati po cijelom tijelu. U jednom trenutku stavio je moju ruku na svoj penis i natjerao me da mu masturbiram. Kad je bio gotov, istrčala sam iz sobe i povratila.'

Cosby joj se tad ispričao i obećao kako se takvo što neće više ponoviti. No, ubrzo je otišao korak dalje, tvrdi Barbara.

'Pozvao me u njujorški stan na večeru. Posluga je bila tamo. Sljedeće čega se sjećam je kako grlim WC školjku i povraćam. Na sebi sam imala samo mušku majicu i gaćice. Bill je stajao pokraj mene, micao mi kosu s lica dok sam povraćala i govorio mi kako je sve u redu. (...) Sigurno znam da me nekoliko puta pokušao napastovati. Iskreno, ne mogu reći da se sjećam penetracija, jer me često drogirao. Koju god drogu da mi je davao, imala je otupljujući utjecaj na moj mozak. Bilo je poput amnezije, poput lobotomije', ispričala je Barbara.

No, istovremeno, Cosby je bio i njezin dobročinitelj. Pronašao joj je stan na Manhattanu i počeo plaćati satove glume, a dogovorili su se da će mu vratiti novac kad počne dobivati glumačke angažmane. Kako joj karijera nije napredovala, tako je Cosby počeo gubiti interes za nju te se na kraju vratila majci. Kasnije je uspjela sama, bez ičije pomoći.

Barbara je pokušala podići tužbu protiv Billa Cosbyja 1987., no odvjetnik ju je ismijao i odbio zastupati. 'Nitko mi nije vjerovao, nitko me nije htio saslušati. Mislili su kako sve izmišljam radi novca. No, ja nikada nisam tražila niti centa jer nije stvar u novcu', rekla je.

2004. i druga djevojka, Andrea Costand, optužila je poznatog komičara za silovanje, a Barbara joj je povjerovala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene