Teške optužbe

Razotkriven tajni život: Bio je ženskaroš, kockar, navodno i silovatelj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sudeći po novoj biografiji slavnog glumca, Bill Cosby ima mnoge mrlje u prošlosti...

Na malom ekranu bio je tata kakvog su svi htjeli imati, no izgleda kako je njegov privatni život bio pun drame i skandala. U novoj knjizi 'Cosby: His Life And Times' autor Mark Whitaker Cosbyja opisuje kao kockara i beskrupuloznog ženskaroša.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Iggy Azalea navodno dala odobrenje za prodaju snimke seksa

'Bill je živio dva života odjednom. Kad je došao u Las Vegas do ranih jutarnjih sati razulareno je tulumario. Noći je provodio s nekim od najpoznatijih swingera, a čest gost bio je i u Playboyevoj palači gdje se družio sa zečicama. Naravno, nisu pričali o književnosti', piše Whitaker. Komičara je 2004. tužilo čak 13 žena da ih je drogirao i seksualno iskoristio. Dvije godine poslije su se nagodili, no detalji nikada nisu otkriveni.

U biografiji je otkriveno i kako je Cosby svoju suprugu Camille varao s mlađahnom Shawn Berkes. Ona je ostala trudna i pokušala mu 'podvaliti' kćer no test očinstva pokazao je ipak nije njegova. 'Bill i ja uvijek smo se trudili brak održati zdravim i stabilnim. Nešto što se dogodilo prije više od 20 godina sad mi nije važno', rekla je njegova supruga Camille Hanks komentirajući suprugove avanture, prenosi Daily Mail.

Iako je sada pokazala i njegova druga strana, za mnoge će Bill Cosby biti ono nasmiješeno lice u TV showu koji je obilježio cijelu generaciju. Bill nije komentirao detalje oko izlaska nove knjige.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene