Uništila ga plavuša

Nije više mogao izdržati - oglasio se nakon vijesti o razvodu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Johnnyjeva majka Betty Sue Palmer preminula je u 82. godini života, svega nekoliko dana prije nego što je Amber podnijela zahtjev.

Nakon samo 15 mjeseci braka, američki glumac Johnny Depp rastaje se od Amber Heard zbog "nepomirljivih razlika", objavilo je u srijedu nekoliko američkih medija. Od tada nisu prestala pljuštati pitanja, no čini se da Johnny trenutno ima i veće probleme od rastave.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

'Budući da je brak trajao tako kratko i da je Johnny nedavno pretrpio gubitak majke, on neće komentirati nikakve lažne priče, tračeve, dezinformacije i laži o njegovom privatnom životu. Nadamo se da će razvod brzo biti okončan', izjavio je glasnogovornik.

Naime, Johnnyjeva majka Betty Sue Palmer preminula je u 82. godini života, svega nekoliko dana prije nego što je Amber podnijela zahtjev.

Osim same vijesti o razvodu, fatalna plavuša također želi da je glumac uzdržava. Možemo samo reći da mu nikako ne bismo bili u koži.

Amber Heard i Johnny Depp postali su par nakon glumčeva razlaza s dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, s kojom ima dvoje tinejdžera, sina i kćer.

Par koji nema zajedničke djece, bio je mjesecima u središtu rasprave u Australiji gdje su uhićeni jer su ilegalno uveli dva psa u zemlju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene