S kraljevskih dvora

Zaljubljeni Harry: Još jedno kraljevsko vjenčanje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkako se princ William oženio i postao tata, izgleda kako i princ Harry ide u istom smjeru.

28-godišnji princ Harry do sada je bio pravi partijaner, no izgleda kako se i njegove navike mijenjaju. Iz kraljevskih izvora procurila je vijest kako je Harry odabrao svoju princezu!

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

>> Princ Harry o nećaku: 'Potrudit ću se da se dobro zabavlja'

Radi se o Cressidi Bonas koja je četiri godine mlađa, a do kraja godine mogla bi postati i njegova zaručnica. Njih dvoje su zajedno bili na afričkom safariju, baš kao što je William bio s Kate 2010. kada ju je zaprosio. Koliko je ozbiljan u vezi, pokazuje i putem humanitarne organizacije HALO Trust u Angoli, čija je velika zagovarateljica bila njegova pokojna majka Diana. Prema pisanju Daily Stara, Kensingtonska palača se priprema za najavu zaruka.

Cressida, koja je nedavno diplomirala na Konzervatoriju za glazbu i ples Trinity Laban u Greenwichu. 24-godišnjakinja izbjegava javnosti, no viđeni su zajedno na Kings Crossu nakon vjenčanja Thomasa van Straubenzeea i kćeri vojvode od Northumberlanda u lipnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene