Ponosni stric

Princ Harry o nećaku: 'Potrudit ću se da se dobro zabavlja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry se raspričao o svojem novom nećaku, a poručio i kako je njegova dužnost kao strica da se George dobro zabavi!

Prema pisanju BBc-ja, princ Harry je otkrio kako se uspio i igrati s malim nećakom koji je na svije došao u ponedjeljak. Prvo dijete princa Williama i Kate Middleton rođeno je u bolnici St.Mary, a već sutradan je dobio ime George Alexander Louis.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

>> Objavljeno ime malenog princa: Zove se George Alexander Louis!

'Kad sam prvi put vidio Georgea, dobro se isplakao. Pretpostavljam da se tako sva djeca ponašaju, rekao je novopečeni stric i dodao kako je fantastično imati još jednog člana obitelji.

Odlučan je da je njegova zadaća da malog Georgea usmjeri na pravi put, da ga što bolje odgoji, ali i da mu osigura zabavu. Ostalo je na roditeljima, simpatično je komentirao princ Harry.
Našalio se i kako se samo nada da njegov brat William zna koliko skupo naplaćuje usluge čuvanja djeteta.

Podsjetimo, Kate Middleton i Princ Williamsu postali ponosni roditelji Georga Alexandra Louisa, koji se rodio u bolnici St.Mary. Budućeg prijestolonasljednika su Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea pokazali 24 sata nakon poroda, a nakon 50 sati mališan je dobio ime.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene