Modni dani

Vitke noge Ane Gruice u prvom redu Fashion.hr-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fenomenalnom drugom večeri završio je najveći ljetni modni događaj FASHION.HR cruise collection koji se četvrti puta zaredom održao u jedinstvenom ambijentu plaže Zlatni rat, u Bolu na otoku Braču.

Svoje cruise kolekcije predstavili su Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, dizajnerska skupina Young@Squat i Ivica Skoko, a podršku iz prvih redova došla su im pružiti brojna poznata lica, između ostalog Ivan Herceg, Boris Banović, Tihana Harapin Zalepugin, Petra Dugandžić, Duško Modrinić, Mirna Medaković, Ankica Dobrić, Ana Gruica, Ivo Perkušić i brojni drugi.

Pogledaj i ovo Ana Gruica ''ali uvjet je...'' Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Znam se šaliti i reći, ako želite raditi posao neopterećeno...''

Drugu večer FASHION.HR cruise-a otvorio je Aleksandar Žarevac predstavivši atraktivnu crno-bijelu liniju provokativnih jednodijelnih kupaćih kostima za žene, ali i kupaćih hlačica za muškarce i najavio svoju modnu viziju za ljetnu sezonu.

>> Petra Dugandžić blista u zagrljaju supruga na Bolu

Pavla Aleksić prikazala je kolekciju inspiriranu Francuskom u kojoj se ističu lagani elegantni kombinezoni u bijelim i bež nijansama sa transparentnim lepršavim svilenim dijelovima nadopunjeni pletenim torbama - od velikih za plažu, do pismo torbi.

U sklopu regionalnog projekta Zona 45, hrvatska modna publika uživala je i u ljetnoj kolekciji dizajnerske skupine Young@Squat iz Slovenije koja je prikazala zanimljive ljetne prozračne modele haljina i kupaćih kostima u nijansama crne i bijele s detaljima u toplim crvenim i narančastim te plavim tonovima.

Večer je zatvorio Ivica Skoko izvrsnom kolekcijom u sklopu koje je predstavio prozračne lepršave modele haljina u svijetlim tonovima kroz koje se provlači i točkasti print s retro prizvukom, a novitet u kolekciji su atraktivni ženski i muški kupaći kostimi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene